Kombinationen med HI280 og P90 er skræddersyet til Stadion

  • Stadion_HI280_P90
  • Stadion_HI280_P90_01
  • Stadion_HI280_P90_02

Kombinationen med HI280 og P90 er skræddersyet til Stadion

På lageret hos Stadion i Moss handler alt om sport. Selskapet leverer sportsartikler til sportsbutikker. Sitater fra sportsverdenen preger ånden og omgivelsene, ja, selv lagersjefen har bakgrunn i sportens verden.

NO_Stadion

Nøkkelordene er høy service, kombinert med rask og riktig levering til kundene. Til det nye lageret har Constructor levert småvarereolene HI280, samt P90 pallereoler.

Stadion har rundet 27 år som selvstendig, forhandlereiet kjede. De 96 butikkene som eier kjeden finnes over hele landet. Stadion flyttet nylig sentrallageret til Moss, en flytting som var nødvendig på grunn av stor vekst med påfølgende plassmangel.

Selskapet legger stor vekt på de ansattes sikkerhet og trivsel, noe som kommer tydelig frem i et svært rent og velorganisert arbeidsmiljø med grønne planter og sitater strategisk plassert på vegger og gulv.

NO_Stadion

Lageret har 12.000 aktive varenumre. Disse oppbevares i 3 soner: Sko og tekstil i sone A, mens sone B inneholder varer til Sport Direkt, som er klubbrelaterte varer. I sone C oppbevares helårsvarene. Servicegraden er høy, og det er en selvfølge å levere dagen etter bestilling.

Det gjelder ikke kun for varer som er kjøpt i webshoppen, men også for leveringer til de fysiske butikkene rundt omkring i Norge. Butikkene kan ringe inn sine ordre helt frem til kl. 15. De 9 medarbeiderne plukker i snitt ca. 100 ordrer per dag, og det sendes intet mindre enn 30.000 pakker i året.

Løsning

Constructor har blant annet levert en kombinasjon av HI280 stålreoler og P90 pallereoler. Det gir mulighet for bufferlager på de øverste nivåene og plukk fra gulvnivå.

Lager/logistikksjef Kåre Nilsen uddyber: "Vår erfaring er at HI280 og P90 reoler er svært fleksible i forhold til ombygging. Det er viktig for oss i det daglige. Vi har holdt på med disse reolsystemer i 16 år, og det passer altid sammen. Men især kombinationen med HI280 og P90 er som skræddersyet til vore behov. I tillegg har vi årlige reolkontroller som bekrefter at vi har ting i orden. Vi har et arbeidsmiljø som er preget av lagånd og tillit. Ingen er redd for å rapportere en kollisjon med en reol”.

NO_Stadion

Kapasiteter

Antal palleplasser 2620
Antal plukklokasjoner 8850