DUSTINs nye logistikksenter i Rosersberg

  • Dustin-Sweden1
  • Dustin-Sweden3
  • Dustin-Sweden2

DUSTINs nye logistikksenter i Rosersberg

Dustin er en raskt voksende forretning med 70 % av sin omsetning via internett. Dustin ble grunnlagt i 1984 og eies i dag av investeringsselskapet Altor (80 %). En faktor til selskapets fremgang er, i tillegg til det brede sortimentet, rask leveranse av bestilte varer.

Dustin trengte en ny logistikksentral og bygde en 20 000 m² stort anlegg i Rosersberg utenfor Stockholm. Daglig håndteres og leveres 4.000 ordre. Netthandelen er den klart dominerende, ca. 70 %. Telefon og postordre svarer for det resterende, ca. 30 %. Lagret håndterer og lagrer 100.000 ulike artikler som hver dag øker med et hundretalls nye artikler.

Lageret er oppbygd etter kriteriene godsvolum, størrelsen på forpakningen, frekvens og med høy fokus på effektivitetskrav med målet at bl.a. å minimere truckganger ved ordreplukking.

Lageret består av ett høylager med pallereol P90, 4500 palleplasser utstyrt med halvpallsinnsatser og sikkerhetsutrustning, nettingvegger og påkjøringsbeskyttelser, samt småvarereolen Hi280, 1000 seksjoner med 7 hyller i hver seksjon.


Constructor har levert:

  • 8 meter høyt pallereol med plass til 4500 paller utstyrt med halvpallsinnsatser halvpallsinnsatser og sikkerhetsutrustning, nettingvegger og påkjøringsbeskyttelser.
  • 7000 hyllemeter med småvarereolen Hi280 med 7 hyller per seksjon.