Constructor søker ny selger i Ålesund

  • selger_Alesund

Constructor søker ny selger i Ålesund

 

----- Stillingen er besatt, takk for vist interesse -----  

Vi tilbyr en spennende rolle i et veletablert og velrennomert firma der du har gode muligheter til å påvirke din egen og firmaets utvikling.

Som selger i Constructor er du delaktig i salgsarbeid, kartlegging, tilbud, avtale og gjennomføring av kundebesøk, oppfølging av kunder og rapportering.

Din profil:

Vi søker Deg som trives med å arbeide selvstendig og med å gjennomføre hele salgsprosessen. Som person er du resultatorientert med god evne til en effektiv og betroende måte, skape nye og utvikle eksisterende forretningsrelasjoner.

Du kommer til å arbeide mot produksjon, industri og bedrifter som er rettet mot lager og distribusjon, der du tilbyr hele vårt produktsortiment, både helhets- og spesialløsninger.

Vi søker Deg som:

  • Ønsker å opprettholde og utvikle samarbeidet med eksisterende kunder
  • Er ivrig etter å utvide kundegrunnlaget
  • Har arbeidserfaring som selger mot produksjonsbedrifter og/eller fra bransjer med lagring- og logistikkløsninger
  • Er sosial, har god kommunikasjonsevne, er selvstendig og opptatt av å skape gode resultater
  • Snakker og skriver flytende norsk og har gode kunnskaper i engelsk

Vi bruker Microsofts Dynamics som CRM system og kunnskaper i dette systemet er ønskelig, men ikke noe krav, og selvsagt får du god opplæring når du begynner hos oss.

Vi kan tilby:

Vi kan tilby en interessant og selvstendig stilling med tekniske og faglige utfordringer, konkurransedyktige betingelser og hyggelige kolleger. Gode muligheter til personlig utvikling og opplæring. Stillingen innebærer noe reise, da stillingen innbefatter fylkene: Møre og Romsdal, Trøndelag, Sogn og Fjordane. Tilholdsted / kontor Ålesund.

Om du er interessert i stillingen ta kontakt med Helge Bjørlykhaug på telefon +47 930 45 949 eller på mail: helge.bjorlykhaug@constructor.no  

Søknad sendes til: helge.bjorlykhaug@constructor.no
Søknadsfrist: 20.06.2018