Knut Andersen takkes av etter 29 år

  • Knut Andersen takkes av

Knut Andersen takkes av etter 29 år

Det er en av bransjens «Grand Old men» som nå takkes av etter 29 år.  Knut Andersen startet sin karriere i Constructor som salgskonsulent i 1986.

Etter noen år med salg av industriprodukter ble Knut i 2004 produktsjef for maskiner som CTS, IPN, HOCA og Tornado med ansvar for løpende kompetanseoverføring til salgspersonale og service/teknisk personale samt salgssupport i prosjektsalg.

En av milepælene hos Constructor var lanseringen av liftautomaten TORNADO hvor Knut Andersen var en bærende støtte med ansvar for utarbeidelse av nødvendig salgshjelpemidler som brosjyrer, presentasjonsmateriale og kalkyleverktøy for beregning av priser, arealbehov og kapasitet.

I de senere år har Knut Andersen jobbet som seniorkonsulent med ansvar for salg av maskiner. Leif Feiring, Administrerende direktør i Constructor Norge: ”Vi har knekt stålplater siden 1947 - og historien kan strekkes enda lenger tilbake enn det også - så industritankegangen ligger i veggene her. Vi har i de senere år fått en del nye selgere og det er bra med nytt blod. Samtidig er det helt avgjørende at vi har ansatte som kan produktene og bransjen inn og ut. Og her har Knut vært en av våre «bærebjelker». Vi takker Knut for hans store arbeid gjennom årene, og ønsker ham en velfortjent pensjonisttilværelse."