Volvo Truck Center i Vasa, Finland lagrer over 6.000 enheter på 13 m²

  • Volvo Truck Center

Volvo Truck Center i Vasa, Finland lagrer over 6.000 enheter på 13 m²

Volvo Truck Center i Vasa utfører service og reparasjonsarbeid på Volvo lastebiler, og holder kontroll på alle sine reservedeler ved hjelp av en TORNADO lagerautomat.

Med dette automatiserte lagringssystemet unngår de ansatte unødvendig bruk av tid på å lete fram reservedeler, da Tornado sin Software, TC2000, holder ordenpå alle komponenter.

Den totale lagringskapasiteten til lagerautomaten tilsvarer 500 hyllemeter, småvarerreoler krever betydelig mer plass enn en TORNADO, som bare opptar 13 m². I tillegg til installasjonen i Finland, har Constructor levert lagerautomater til Volvo i Sverige, Norge og Danmark. I Volvo Sverige, er WMS programvaren koblet opp til lagerautomatene, noe som gir systemet nye dimensjoner. Det neste trinnet for Volvo i Finland er å koble lagerautomaten til deres felles software, slik at Volvo kan arkivere sine deler i ett felles system, i alle de nordiske landene.

Egenskaper og fordeler:

  • Reservedeler leveres til brukeren med enkle kommandoer, slik at brukeren ikke trenger å lete etter reservedeler.
  • Med store brett (4000x820 mm) får brukeren får 20% flere artikler foran seg etter hver kommando, sammenlignet med andre lagerautomater som brukes i markedet.
  • Med Constructor Remote Support kan Volvo få støtte i løpet av minutter hvis de opplever problemer eller har spørsmål om Tornadoen.


Les mer om Constructors lagerautomater her.