Nøkkelordet for logistikken på Arc E-handel er plassoptimalisering.

  • Arc E-Commerce Shuttle

Nøkkelordet for logistikken på Arc E-handel er plassoptimalisering.

Outl1.se arbeider med sesongvarer; om sommeren er det stor forespørsel etter trampoliner og sykler, mens om vinteren er varer som varmepumper og snøskuffer i fokus. Med en lagerbeholdning som stadig er i endring, må lagringsløsningen kunne håndtere et stort antall varer som samtidig må være lett tilgjengelig og lagres trygt.

Internett er sentralt i Outl1.se så naturlig nok var det gjennom denne kanalen at de fant sine leverandører i Kina. Tilsvarende var det på nettet de fant Constructor sitt shuttle system når de søkte etter løsninger på sine lagringsutfordringer.

Lagerlogistikk med Shuttle Systemet

En av utfordringene som Constructor måtte vurdere var dimensjonene på Arc’s lageret. I tillegg inneholdt lagerprofilen blandede varer med forskjellige pallestørrelser med varierende krav, samt at det var et behov for masselagring. Den ideelle løsningen for å tilfredsstille alle kriteriene var et Shuttle System. Dette ga dem en kompakt lagringsløsning samt fordelen av en automatisk plattform for henting og plassering av paller, som øker hastigheten på virksomheten.

Les mer om Arc E-Commerce Shuttle løsning her