Om Constructor Group

  • Om Constructor Group - Constructor Norge

Om Constructor Group

Constructor Group er en ledende, europeisk produsent og leverandør av førsteklasses industrielle og kommersielle oppbevaringsløsninger.

Produktsortimentet omfatter innovative pallereolløsninger, småvarehåndtering, arkiv-, bibliotek- og museumsinnredninger.

I Constructor Group finnes mange års erfaring, som utnyttes til beste for våre kunder. Vi leverer mer enn bare produkter, og kan tilby en komplett pakke med tjenester innenfor rådgivning, planlegging og service, uansett om det gjelder nytt lager, distribusjonssentral, eller oppbevaringsløsninger for  kontor, arkiv, museum eller bibliotek.

Med egne og moderne fabrikker i Finland, Tyskland, Holland, Russland og Romania har vi full kontroll over hele verdikjeden- helt fra ide til en fungerende installasjon hos våre kunder.

 

Struktur - Land og Mennesker

Med en omsetning på ca 330 mill Euro, 1 200 ansatte og moderne produksjonsanlegg strategisk plassert på de viktigste markeder i Europa, er Constructor Group en ledende faktor i bransjen. Konsernet har en sterk lokal presentasjon i hele Europa, samt et forhandlernett i resten av verden, inkludert Afrika, Fjerne Østen, Australia, Asia, Mellomøsten, samt Nord- og Sør Amerika.