Service og vedlikedhold Lagerautomater og Mobile pallereoler MOVO - Constructor Service og vedlikedhold

Service og vedlikedhold

  • service-contracts1
  • ServicesContracts
  • service-contracts3

Service og vedlikedhold

Lagerautomater

Lagerautomater fra Constructor skal gi din virksomhet optimal oppbevaring gjennom hele sin levetid. For å oppnå dette skal lagerautomatene vedlikedholdes regelmessig, dette forlenger levetiden. Samtidig unngår du å kaste bort tiden som følge av uoppdagede skader. Ved å inngå serviceavtale med vårt dyktige og erfarne serviceteam, sikrer du deg den nødvendige support og hjelp.

Vi forstår hvor viktig det er at din lagerautomat er i drift hele tiden, og hvis uhellet er ute kan du føle deg trygg på at vi snarest mulig får automaten i drift igjen. Vårt fjernsupport-senter svarer raskt og forsøker å løse dine problemer. 
Constructor har et team med kvalifiserte serviceteknikere som er tilgjengelige døgnet rundt for å hjelpe deg med å minimere deres "nedetid". 95% av problemerne kan avhjelpes via fjernsupport, men hvis ditt problem uheldigvis er blandt de resterende 5%, sørger vi for at du får besøk av en servicetekniker så raskt som mulig.

Vennligst kontakt oss hvis du har flere spørsmål om servicen vi kan tilby deg. Kontakt oss på +47 67112600 eller mail til oss på kundesenter@constructor.no

 

 

Mobile pallereoler MOVO

Fordelene med mobile pallereoler er mange, og de virksomheter som investerer i mobile pallereoler skjønner de fordelene som er å hente. Vårt mål er å hjelpe deg med å beskytte din investering, og se til at installasjonen alltid er i beste stand og fungerer på sikkert vis.

Constructors ingeniører har mange års erfaring og er velutdannede, også når det gjelder reparaston og ettersyn av deres mobile palle reoler.

Mobile pallereoler krever regelmessig service av de elektriske komponenter samt en årlig inspeksjon av pallereolerne. Gjennem et tett samarbeide kan vi gi deg support gjennom hele installasjonens livstid.

Vennligst kontakt oss, hvis du gjerne vil høre mer om Constructors service.Kontakt oss på +47 67112600 eller mail oss på kundesenter@constructor.no