Jabil Circuit,Polen

  • Jabil1
  • Jabil2

Jabil Circuit,Polen - Constructor Referanser

Dexion Polen er en ytterst profesjonell  og pålitlig leverandør av lagerutstyr. Vårt firma har samarbeidet med Dexion Polen i mange år.

Dexion Polen leverte standard pallereoler, småvarereoler og gjennomløpsreoler til vårt lager, Da vår virksomhet har skiftet profil, har Dexion Polen systematisk fulgt med og tilpasset lageret med ekstra tilbehør i løpet av de siste årene.

De velkvalifiserte medarbeiderenes lange erfaring har gitt omfattende support til lagerløsninger som gir større effektivitet og sikrer at den tilgjengelige lagerplass brukes på beste måte. Våre bestillinger leveres og installeres alltid i tide, i henhold til de tekniske forhold og med rett omhu. Basert på det mangårige partnerskap med Dexion Polen, kan vi konkludere med at alle tjenester slik som inspeksjoner, utskiftning av skadede deler eller endring av reolkonfigurasjon utført av Dexion Polen, alltid implementeres effektivt og i henhold til våre forventninger.

Vi er godt fornøyd med samarbeidet med Dexion Polen. Vi kan anbefale virksomheten som en pålitelig leverandør av lagerutstyr.