Swegon, Sverige

  • Swegon_P90
  • Swegon_Hjullist
  • Swegon
  • Swegon_Hjullist01
  • Swegon02

Swegon, Sverige - Constructor Lean produksjon

Swegon er en av Europas største leverandører av inneklimaløsninger. Med en høy grad av R & D, forbedrer Swegon kvaliteten og markedsandelen takket være et konsept basert utelukkende på løsninger for kjøling, oppvarming og ventilasjon.

Swegon er en av Constructors lojale kunder, og alle lagringsprodukter er levert av Constructor;  pallereoler samt småvarereolen HI280. Samlebåndet er utstyret med Cartonflow baner for optimal ordreplukking og ergonomisk håndtering. Ekspedisjonsavdelingen er utstyrt med MOVO mobile reoler.

Løsning:

Generellt ser Swegon på alle deler av selskapet for å finne mulige forbedringspunkter innen lagring og håndtering. En høy grad av miljøtenkning og kostnadsbevissthet fikk Swegon til å investere i en kompakt MOVO lagringsløsning for å spare plass og for å få riktig håndtering av produktene.

Spesifikasjon:

MOVO installasjonen ved ekspedisjonsavdelingen har en dypde på 38 m og lastekapasitet på 119 tonn pr mobile enhet. Høyden er 8 m og bæreevne pr nivå er 4 tonn.

Pallereol P90 for oppbevaring av stålplater er bygget med 2 ekstra forsterkende innlegg pluss 2 ekstra bjelker per nivå for å håndtere de høye belastningene. Høyden er 4 m