Kompakt fryselagring holder kjøttet ferskt

  • HahkaWay_2
  • HahkaWay_1
  • HahkaWay_3
  • HahkaWay_4

Kompakt fryselagring holder kjøttet ferskt

HahkaWay Ltd tilbyr logistikktjenester til sine kunder i et frossent miljø. Produktene er lagret på Mobile pallereoler ved en konstant temperatur på -22 ° C for å bevare matens tilstand under lagring.

Før den nye lagerbygningen ble satt opp, hadde HahkaWay flere varehus over hele landet som lagret frosne matvarer. Selskapet ønsket derfor å bedre logistikken og behandlingen av råvarer, ved å sette opp ett sentralt lager, som sparer kilometer i frakt og bortkastet energiforbruk.

Logistikksenteret er designet og implementert av Constructor Finland Oy. Utnyttelsen av plass og pallplassering er meget effektivt hvor gangplassen er minimert ved bruk av Mobile Pallreoler, MOVO.

Løsningen:

Mobile pallereoler er plassert på begge sider av lageret med én sentral midtgang. Løsningen består av åtte separate blokker av mobile pallreoler med fire eller fem mobile vogner per 28 meter. Ved inngangen til lageret er det to transportbånd for overføring av godset fra fryselageret til transportterminalen.

Temperaturen i lageret holdes konstant på -22 ° C ved hjelp av to datamaskiner, som sikrer at maten holdes frisk. Den varmegenererende effekten av lys minimeres ved at lyset kun skrus på i den midtgangen hvor reolen er åpnet, mens resten av hallen forblir mørk.

Høyde

9,3 m

Palleplasser

16.000 pcs

Load capacity/pallet

200 -1000 kg

Trolley length

28 m

Trolley load capacity

240 t

Control

IFM Ecomat

 

 

 

HahkaWay Ltd’s tjenester dekker hele logistikk-kjeden, fra plukking, pakking, lagring og transport til bestillingskontroll og fakturering. HahkaWay sitt logistikksenter er Finlands største fryselager med mobile pallereoler.