Coloplast Danmark - Nok rom for vekst

  • Coloplast-DK-01
  • Coloplast-DK-02
  • Coloplast-DK-03
  • Coloplast-DK-04
  • Coloplast-DK-05
  • Coloplast-DK-06

Coloplast Danmark - Nok rom for vekst

Det nye nordiske distribusjonssenteret for Coloplast i Gøteborg kjennetegnes av en stor mesanin-løsning levert av Constructor. Denne installasjonen utnytter all tilgjengelig plass av lageret, både horisontalt og vertikalt.

Løsning:

Når Coloplast bestemte seg for å bygge et nordisk distribusjonssenter i Gøteborg, måtte de velge et sted som gjorde at både Sverige, Norge og Finland kunne betjenes på en gunstig måte. Service er nøkkelordet. Lagersjef Ralf Hönig sier: ”Vi tilbyr et høyere servicenivå til våre kunder. De kan faktisk legge inn en bestilling inntil klokka 2 om ettermiddagen, og fortsatt få bestillingen sin neste dag. Dette betyr at ettermiddagstimene er en travel periode på lageret.”

Begge nivåene av mesaninen er utstyrt med gjennomløpsrammer i pallereoler. På toppnivået blir palleområdet brukt til lagring av lette artikler, og tyngre artikler blir lagret på bakkenivå. Denne løsningen har flere fordeler. 

Kapasiteter:

Lagerareal: 2293 m2
Mesaninareal: 1779 m2
Lastekapasitet mesanin: 500 kg / m2

Om Coloplast Denmark

Coloplast utvikler produkter og tjenester som gjør livet enklere for mennesker med personlige og intime medisinske diagnoser. Selskapet inkluderer stomi, urologi og inkontinenspleie, sår og hudpleie. Coloplast opererer globalt og sysselsetter mer enn 8000 mennesker.