Bin2bil, Danmark

  • Bin2Bil1
  • Bin2Bil
  • Bin2Bil2
  • Bin2Bil3

Bin2bil, Danmark - Constructor Referanser

Ettersom Bin2bil utvider sin forretningsdrift med andre bilmerker, velger de nå å flytte til nye lokaler og samtidig bygge nytt hovedkvarter. Dette nye lokalet sammenslår to selskap til ett, med alt det vil innebære av utfordringer og muligheter.

Den nye lagerbygningen har blitt utformet basert på LEAN-filosofien og tilbyr reservedeler, service-sett, dekk og verktøy til 5 forskjellige bilmerker: Ford, Mazda, Volvo, Renault og Dacia.

Verksted-leder Kristian Haugjerg sier: "Vi har reist rundt og sett på nybygde verksteder or å få inspirasjon. I utgangspunktet ønsket vi først og fremst mer hylleplass, noe som reflekteres i vår lager-løsning. Vi har besluttet å klassifisere lageroppdelingen etter varetyper, som for eksempel at oljefilter og luftfilter etc. er lagret sammen uansett merkenavn. Men som vi vet, er det alltid unntak fra reglene. Alle våre reservedeler er lagret sammen i samsvar med LEAN prinsippene.  Når vi plukker varer må dette skje raskt, og uten for mye gangtid mellom lokalene og hyllene."

De ansatte i Bin2bil har i lang tid forberedt seg til flyttingen nye lokaler. Alle reservedeler har blitt nøye sortert, alltid etter LEAN-prinsippene, slik at de enkelt kan inkorporeres i de nye lokalene.

Kristian Haubjerg konkluderer: "I et prosjekt så stort som dette, har vi naturligvis mottatt tilbud og priser fra andre leverandører. Det som var viktig for oss var å velge en profesjonell partner, og jeg må si samarbeidet har vært veldig bra."

I tillegg til nye lokaler har Bin2bil åpnet et separat dekk-hotell hvor kunders vinter- og sommerdekk blir lagret som sett, på paller. Alle disse dekkene er 100% tilgjengelig til enhver tid, slik at de enkelt kan hentes eller lagres. Dette er tidsbesparende og ikke bare en fordel for Bin2bil, men også for kunder som raskt kan skifte dekk – avhengig av sesong.

Fakta om leveransen:

Kapasitet hyller: 1.302 sammenhengende hyllemeter
Last pr. hylle: 140 kg / 1040 kg – jevnt fordelt
Kapasitet dekk reoler: 768 dekkpaller + 81 Euro paller = 3396 dekk
Last pr. palle: 120 kg / 600 kg – jevnt fordelt