Spesifikke bransjeløsninger

Constructor tilbyr unike, bransjespesifikke løsninger, som er designet til å oppfylle dine spesifikke krav til oppbevaring.

Våre produkter kan anvendes i stort sett alle bransjer. Derfor viser vi deg her et utvalg av de lager- & logistikkløsningene, vi har levert.

 • Bilbransjen

  Bilbransjen

  Forskjellige former og størrelser på bildeler gjør lagring av bildeler til en spesiell utfordring. Vi har utviklet spesialiserte løsninger som letter oppbevaring av disse delene.

 • Oppbevaring av byggevarer

  Oppbevaring av byggevarer

  Produktene i denne bransjen krever løsninger som håndterer stor variasjon i størrelse, form og vekt, samtidig som de skal være en del av en «selgende» utstilling. Optimalisering av plass og tilgang er hovedutfordringene.

 • Lean produksjon

  Lean produksjon

  Hovedmålet er å redusere feilfrekvens, forbedre ergonomi og arbeidsflyt, opprettholde optimalt produktivitetsnivå og generelt sett ha et godt organisert lagringssystem i hvert steg av produksjonsprosessen

 • Oppbevaring av dekk

  Oppbevaring av dekk

  Dekkoppbevaring er i seg selv ingen vitenskap, men for å oppnå maksimal plassutnyttelse kreves det ekspertise.

 • E-handel

  E-handel

  Netthandelen øker hvert år, og e-handelssektoren er i rask vekst. Optimaliser ditt lager for et dynamisk miljø.

 • Lagerløsninger til matvarebransjen

  Lagerløsninger til matvarebransjen

  De utfordringene som møter aktørene i matvarebransjen krever at de maksimerer utnyttelsen av plass, håndterer ulike lagringstemperaturer samt har stor fleksibilitet i forhold til sesongvariasjoner på lageromsetning. Hertil kommer krav til hygiene og sporbarhet.

 • Utdragsenheter og plukkfasader

  Utdragsenheter og plukkfasader

  Som leverandør av reoler og annet oppbevaringsutstyr har vi utviklet plukkreolen, som er et sikker og effektivt håndteringssystem til monteringsområdene.

 • Lager- og verkstedsprodukter

  Lager- og verkstedsprodukter

  Verksteds- & lagerprodukter skal oppfylle flere formål. Den daglige driften stiller krav om rasjonell oppbevaring som utnytter plassen. Samtidig skal selve håndteringen være enkel og effektiv, og krav om ergonomi skal være oppfylt.

 • Marina og båtlagring

  Marina og båtlagring

  Antallet fritidsbåter er høyere enn noensinne, og interessen for båt og båtliv øker fortsatt. Med vår galvaniserte løsning med reoler kan kapasiteten lett mangedobles i båtlagret gjennom å utnytte høyden.

 • Farmasøytisk Industri

  Farmasøytisk Industri

  Forskjellige krav til sikkerhet, sporbarhet, hygiene og temperatur resulterer ofte i behov for skreddersydde lagerløsninger.

 • Fiske- / Fryseindustrien

  Fiske- / Fryseindustrien

  De skiftende utfordringene og den raske utviklingen i Fiske-/fryseindustrien krever at lagerløsningene er fleksible og raske å tilpasse.

 • Skipsreoler

  Skipsreoler

  HI280 skipsreoler og -skap blir produsert fra et høykvalitetsstål som er pregalvanisert. Systemet er allsidig og tåler tung belastning og er tilgjengelig i en rekke størrelser som kan tilpasset til kundens behov.